GTA 5-mod Project London verandert San Andreas stapsgewijs in Londen | Gamer.nl

GTA 5-mod Project London verandert San Andreas stapsgewijs in Londen | Gamer.nl

De GTA 5-mod Project London is opgezet met de ambitie de stad San Andreas te veranderen in Londen.

Een van de drie modders genaamd Kieran, die aan het project werkt, legt uit dat het project ontzettend ambitieus is: "Alleen al het veranderen van de wegen en alle auto's aan de andere kant van de weg laten rijden kost me 210 uur".

De originele GTA: London vond plaats in de jaren '60. Deze GTA 5-mod richt zich echter op de moderne stad. Het doel is om alle grote herkenningspunten stapsgewijs toe te voegen, om zo de GTA-stad langzaam om te toveren tot eentje die op Londen lijkt. Hiervoor moeten de modders veel onderzoek doen via Google Street View, video's en foto's van de Engelse hoofdstad.

"Het is veel werk en zal ook veel tijd kosten om te realiseren. Elke keer dat ik een element heb afgewerkt voeg ik het toe aan de mod, update ik het en breng ik het uit", vertelt Kieran aan PCgamer.

De modders geven aan dat Project London een vrijblijvend project is, waar zij in hun vrije tijd aan werken. Hierdoor kan het soms lang duren voor er weer een update is. Meer informatie over de mod is te vinden op de GTA 5 Mods-pagina.

GTA London
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou