GTA 5-eigenaren die upgraden krijgen bonuscontent | Gamer.nl

GTA 5-eigenaren die upgraden krijgen bonuscontent | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het overzetten gaat via Rockstars Social Club-platform. Personages kunnen overgezet worden van de PlayStation 3 en Xbox 360 naar de PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Onder de bonuscontent vallen onder andere een nieuwe verhaalmi ie voor Michael en nieuwe voertuigen zoals een auto, een duikboot en een watervliegtuig. Ook zitten er nieuwe wapens in het spel, te weten een railgun (elektromagnetisch geweer) en een hakbijl. De complete lijst met extra content is te lezen op Rockstars blog.

Het overzetten van personages van de last gen-versie van GTA 5 naar de current gen-versie kan slechts eenmalig. De personages blijven nog wel speelbaar op de oude spelcomputers, maar behouden niet de voortgang die spelers boeken op de current-gen consoles. Rockstar meldt tot slot dat de speciale content die bij de Special Edition en Collectors Edition zat ook meegaat bij het overzetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou