Vorige week kwam Rockstar Games eindelijk eens met een Patch voor Grand Theft Auto 3. Voor degene die het maar niet aan de praat kregen misschien een zege, maar voor de mensen die op een soepelere gameplay zater te wachten een regelrechte flop.

Vandaag is er gelukkig een sound Patch gereleased en het ongelooflijke eraan is dat het nog schijnt te werken ook. Deze sound patch werkt voor het 'Miles Sound System' van GTA 3 en werkt vooral als je 'Miles FAST 2D Audio' selecteert in je audio options. Deze optie werkt toch al het best, ongeacht welke geluidskaart je ook hebt.This patch updates the MILES Audio System in GTA3, as well as other stuff.

- Improves audio quality

- Visual range listings and random objects will be removed from the game to improve performance on lower-end systems. Use of this feature is only recommended if performance issues still remain after upgrading the game to version 1.1

- For best performance of this patch, choose "MILES FAST 2D AUDIO" under game sound options.

Alhoewel de echte performance problemen nog niet weg zijn is dit al een stap in de betere richting. De gameplay loopt iets soepeler en het geluid is stukken beter van kwaliteit. Je kan de patch vinden op GamesDomain. Met dank aan Gilles, bojaaper en Kev Boy en vooral Gn0ver, die er de bovenstaande tekst bij deed, voor het melden van dit nieuws.