GT Academy brengt gamersteam naar 24 uursrace van Dubai | Gamer.nl

GT Academy brengt gamersteam naar 24 uursrace van Dubai | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het team bestaat uit de Spanjaard Lucas Ordoñez, de winnaar van de eerste GT Academy in 2008; Fransman Jordan Tre on, winnaar in 2010; Brit Jann Mardenborough, winnaar in 2011 en Bryan Heitkotter, de winnaar van de Amerikaanse editie van GT Academy in 2011. De vier coureurs zullen meedoen in een Ni an 370Z.

GT Academy is een initiatief van Ni an en PlayStation om gamers een kans te geven carrière te maken in de echte racewereld. In het begin van elk seizoen kunnen gamers eerst vanuit hun huiskamer deelnemen door snelle tijden te zetten in Gran Turismo. Na verschillende rondes blijft er een kleine selectie racers over, die op een echt circuit tegen elkaar moeten racen. De uiteindelijke winnaars ontvangen een intensieve training en een racelicentie en mogen deelnemen aan een profe ionele racecompetitie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou