Grounded-modus The Last of Us: Part 2 bevat easter egg

Grounded-modus The Last of Us: Part 2 bevat easter egg

Spelers hebben een easter egg ontdekt in de pas toegevoegde Grounded-modus van The Last of Us: Part 2.

De easter egg volgt hierna, dus mensen die hem zelf willen ontdekken, worden aangeraden vanaf hier niet verder te lezen.

Door de pas toegevoegde Grounded-modus uit te spelen, krijgen spelers Joels versie van het Pearl Jam-nummer Future Days te horen. Het nummer is op diverse momenten gedurende de game te horen, maar door Grounded uit te spelen, kunnen spelers de speciale versie in zijn geheel horen.

Samen met Grounded werd ook een Permadeath-modus aan de game toegevoegd. Door die uit te spelen, krijgen spelers Ellie's versie van Shawn James' Through the Valley te horen.

The Last of Us: Part 2 is beschikbaar op PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het nog steeds vervelend dat ze deze uitdaging pas later toevoegen aan de game. Het is dus voor de mensen die van een uitdaging houden beter om de game een aantal maanden na release in huis te halen. Bij Ghost of Tsushima is dit ook het geval. Een game die ik al op platinum heb, ondanks dat het dus niet alles is wat de game te bieden heeft. En dan ben ik niet eens een trophy verzamelaar. Dit doe ik eigenlijk alleen met de exclusieve games, zodat mijn PS4 wat langer/vaker aan staat.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver +1

0

Aanbevolen voor jou