Nieuws
Grounded

Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

Dat vraagt om een tatoeage!

Geschreven door Michel Musters op
De Early Access-versie van Grounded heeft sinds release meer dan vijf miljoen spelers aangetrokken.

Dat is bekendgemaakt via Xbox Wire. De game werd eerder dit jaar aangekondigd door ontwikkelaar Obsidian - inmiddels onderdeel van Microsoft - en verscheen in juli. Het spel was meteen populair en heeft inmiddels dus al vijf miljoen spelers binnengehaald.

Om dit spelersaantal te vieren, heeft Xbox Game Studios-marketingmanager Marcus Morgan het personage Burg.L uit de game op zijn arm laten tatoeëren. In de video hieronder is te zien hoe hij deze tatoeage krijgt.

De game heeft een nieuwe update gekregen in de vorm van Koi Pond. Dit nieuwe onderwatergebied bevat nieuwe dieren, nieuwe recepten om te craften en nieuwe mechanics die specifiek voor onderwatergameplay zijn bedoeld.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded richt zich op co-op gameplay, maar is ook al singleplayergame speelbaar. De game is op Xbox-consoles en pc verkrijgbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft gaat in de toekomst geen cijfers van verkochte consoles delen Steel Dawn-update voor Fallout 76 lanceert op 1 december
2

Reacties op: Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • -it-

  • 12 november 2020 16:41
  Ga hem straks ook spelen op de Series X (als deze ooit leverbaar is…)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  sandervs

  • 13 november 2020 23:38
  @-it- vandaag om 9 uur had bol er een aantal, ik krijg hem nu ook volgende maand. Je moet je e-mailadres achter laten voor updates.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.