Grote veranderingen aan Eververse in Destiny 2 | Gamer.nl

Grote veranderingen aan Eververse in Destiny 2 | Gamer.nl

Bungie laat weten grote veranderingen te doen aan de in-game store van Destiny 2, Eververse.

Destiny 2-spelers laten zich al langere tijd uit over hun onvrede wat de Eververse betreft. Eververse is een plek in de game waar spelers veel content kunnen aanschaffen, ook in de vorm van lootboxes.

Spelers zijn ontevreden over de werking van Eververse, omdat op deze manier veel (end-game) content alleen te verkrijgen is door echt geld uit te geven. Op het Destiny 2-forum laten spelers weten het los kopen van items duur te vinden. Ook is niet alles los verkrijgbaar en geven lootboxes ook geen zekerheid dat de betaler de gewenste inhoud krijgt.

Nu laat Bungie in een blogpost weten dit aspect van de game te willen aanpa en: "Het was nooit de bedoeling dat Eververse de end-game content en beloningen zou vervangen."

Dit zijn de specifieke veranderingen die Bungie de komende seizoenen door zal voeren:

  • De nadruk voor het verkrijgen van content zal gaan liggen op gameplay, niet Bright Engrams. Dit houdt ook in dat Ghosts, Sparrows en schepen (content die tot nu toe alleen verkrijgbaar was met Bright Engrams) toegevoegd worden aan de achievement reward pool.

  • Bungie zal ervoor zorgen dat Bright Engrams in de toekomst op meer manieren verdiend kunnen worden via gameplay. Dit betekent dat Bright Engrams niet meer voornamelijk verkrijgbaar worden door deze aan te schaffen met geld.

  • Spelers krijgen de komende tijd meer mogelijkheden direct items aan te schaffen. Op deze manier krijgen ze vaker de items waar zij naar op zoek zijn.

    Bungie is begonnen veranderingen door te voeren voor het Crimson Days-evenement op 13 februari. Zo verdienen spelers tijdens de Crimson Days dubbele Engrams wanneer zij levels krijgen: een Crimson Engram en een Illuminated Engram. Wanneer spelers bepaalde mijlpalen behalen tijdens het evenement krijgen zij verschillende beloningen, zoals een Legendary Emote.

    Het bedrijf belooft dat meer veranderingen doorgevoerd worden tijdens seizoen 3. Specifieke datums zijn voor deze veranderingen verder niet genoemd.

    Ook keert de 6v6-modus voor private matches terug in multiplayer, komt er een ranking systeem voor Crucible. Bungie laat ook weten dat alle seizoensevenementen beschikbaar blijven voor Destiny 2-spelers die geen Expansion Pa kopen.

    Tot slot keert Faction Rallies terug naar Destiny 2 op 16 januari. Iron Banner zal op 30 januari van start gaan. Dit is de eerste Iron Banner waar alle Destiny 2-spelers aan deel kunnen nemen sinds de dlc Curse of Osiris is uitgebracht. In de blog zijn alle details te lezen over aankomende veranderingen in Destiny 2.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou