Nieuws
no mans sky beyond

No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

Ambitieuze plannen van Hello Games

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Hello Games laat weten dat ze werken aan een aantal ambitieuze toevoegingen voor No Man’s Sky. De ontwikkelaar zegt dat er nog veel op de planning staat voor 2020.

Via een blogpost op de site van No Man’s Sky laat ontwikkelaar Hello Games weten dat ze op dit moment werken aan een aantal grote toevoegingen voor de game. Hello Games begint de blogpost met een terugblik op recente content updates als Synthesis, ByteBeat, the Living Ship en Exo Mech. Vervolgens laten ze weten zelf trots te zijn op deze content en dat ze hard werken aan nog meer toevoegingen. “Naast deze content updates zijn we ook bezig met wat meer ambitieuze toevoegingen aan het universum. We hebben zo veel meer gepland in 2020 waar we zelf ook enorm enthousiast over zijn,” zo staat er in de post.

Wat die ambitieuze toevoegingen gaan zijn heeft Hello Games niet bekendgemaakt. Inmiddels heeft de game flink wat nieuwe functies gekregen, waaronder base building, voertuigen, vrachtschepen en virtual reality-ondersteuning. Wat ze wel melden is dat er een nieuwe Exosuit beschikbaar is die doorgewinterde spelers misschien wel herkennen. Daarnaast zijn de Blistering Mushroom, Watchful Protrusion en Tentacle Spire-planten ontgrendeld in de Quicksilver Bot’s shop.

No Man's Sky kwam in 2016 uit op de PlayStation 4 en pc. Lees hier onze review over deze game.

no mans sky

Dit artikel delen:

Lees meer

'Horizon Zero Dawn 2 wordt gigantisch en heeft co-op' Meer dan 160.000 Nintendo Network ID-accounts gehackt
3

Reacties op: No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  clandestine666

  • 24 april 2020 15:54
  Oké! Verbazingwekkend hoe lang en hoeveel Hello Games NMS blijft ondersteunen. In VR een ware traktatie, het gegrind is me wat teveel gebleken maar in Creative Mode op de chill-stand nog steeds erg tof. Ik heb het 'verhaal' zo al eens uitgespeeld en zal door de toekomstige updates zeker in VR af en toe nog eens een kijkje gaan nemen. Kudo's!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • 004

  • 25 april 2020 01:06
  Ik weet niet in hoeverre de game het toe zou laten qua de code die erachter zit en hoe het werkt als je grote veranderingen gaat doorvoeren maar!

  Als je aan deze game goede survival elementen toevoegt en world pvp met basis bouwen etc etc zou er waarschijnlijk een nieuw publiek aangeboord worden. Er zijn redelijk veel mensen die erom gevraagd hebben (en ook een deel die het liever niet willen, wat ik niet helemaal begrijp omdat je pvp aan of uit zou kunnen zetten en deze als extra expansion/dlc oid erbij verkocht kan worden.

  Jammer genoeg zal dit alleen waarschijnlijk niet gebeuren :p De werelden zou zich wel perfect lenen voor een zoektocht naar rare minerals om deze te claimen en mee te bouwen waar vervolgens gevechten over uitbreken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Shinjite

  • 28 april 2020 19:02
  De game heeft al die tijd op de wishlist gestaan echter nog nooit de game voor een leuke prijs voorbij zien komen.

  Ik vind het tof dat ze nog steeds de game updaten. Ben benieuwd naar de nieuwe update.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.