No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

Hello Games laat weten dat ze werken aan een aantal ambitieuze toevoegingen voor No Man’s Sky. De ontwikkelaar zegt dat er nog veel op de planning staat voor 2020.

Via een blogpost op de site van No Man’s Sky laat ontwikkelaar Hello Games weten dat ze op dit moment werken aan een aantal grote toevoegingen voor de game. Hello Games begint de blogpost met een terugblik op recente content updates als Synthesis, ByteBeat, the Living Ship en Exo Mech. Vervolgens laten ze weten zelf trots te zijn op deze content en dat ze hard werken aan nog meer toevoegingen. “Naast deze content updates zijn we ook bezig met wat meer ambitieuze toevoegingen aan het universum. We hebben zo veel meer gepland in 2020 waar we zelf ook enorm enthousiast over zijn,” zo staat er in de post.

Wat die ambitieuze toevoegingen gaan zijn heeft Hello Games niet bekendgemaakt. Inmiddels heeft de game flink wat nieuwe functies gekregen, waaronder base building, voertuigen, vrachtschepen en virtual reality-ondersteuning. Wat ze wel melden is dat er een nieuwe Exosuit beschikbaar is die doorgewinterde spelers misschien wel herkennen. Daarnaast zijn de Blistering Mushroom, Watchful Protrusion en Tentacle Spire-planten ontgrendeld in de Quicksilver Bot’s shop.

No Man's Sky kwam in 2016 uit op de PlayStation 4 en pc. Lees hier onze review over deze game.

No Man's Sky
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oké! Verbazingwekkend hoe lang en hoeveel Hello Games NMS blijft ondersteunen. In VR een ware traktatie, het gegrind is me wat teveel gebleken maar in Creative Mode op de chill-stand nog steeds erg tof. Ik heb het 'verhaal' zo al eens uitgespeeld en zal door de toekomstige updates zeker in VR af en toe nog eens een kijkje gaan nemen. Kudo's!

0

Ik weet niet in hoeverre de game het toe zou laten qua de code die erachter zit en hoe het werkt als je grote veranderingen gaat doorvoeren maar! Als je aan deze game goede survival elementen toevoegt en world pvp met basis bouwen etc etc zou er waarschijnlijk een nieuw publiek aangeboord worden. Er zijn redelijk veel mensen die erom gevraagd hebben (en ook een deel die het liever niet willen, wat ik niet helemaal begrijp omdat je pvp aan of uit zou kunnen zetten en deze als extra expansion/dlc oid erbij verkocht kan worden. Jammer genoeg zal dit alleen waarschijnlijk niet gebeuren :p De werelden zou zich wel perfect lenen voor een zoektocht naar rare minerals om deze te claimen en mee te bouwen waar vervolgens gevechten over uitbreken.

0

Aanbevolen voor jou