Grote update voor Streets of Rage 4 na 1,5 miljoen downloads

Grote update voor Streets of Rage 4 na 1,5 miljoen downloads

Streets of Rage 4 heeft een grote update gekregen met tientallen verbeteringen aan de game. Dat maakt ontwikkelaar Dotemu bekend op href="https://www.dotemu.com/streets-of-rage-4-new-balancing-patch-now-available/">zijn website.</a>

De update bevat bijna tachtig aanpassingen die de algehele flow van de game verbeteren. Vooral de online modus wordt aangepakt, met vloeiendere en stabielere matches en minder vertragingen. Ook zijn alle personages en levels opnieuw gebalanceerd en zijn een aantal problemen en crashes verholpen.

Streets of Rage 4 kwam dit jaar uit, 25 jaar na het derde deel, en werd positief ontvangen. Inmiddels is het spel, dat ook op Game Pass staat, 1,5 miljoen keer gedownload.

"We kunnen niet blijer zijn met de ontvangst van Streets of Rage 4. We bedanken de fans die de game al vanaf het begin ondersteunen. Veel van de updates in de patch verbeteren de herspeelwaarde voor mensen die er al vanaf het begin bij zijn", zegt executive producer Cyrille Imbert. "Er wordt gewerkt aan meer updates, daar zullen we binnenkort meer over delen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

SoR4 is een van de beste games die ik dit jaar heb gespeeld. Goed om te zien dat de support nog een tijdje aanhoudt.

0
test

@StormFox eens, lang geleden dat ik een game zoveel heb herspeeld, zelfs weken na de release. Vrienden die langs komen vragen ook om effe n leventje of 2 door te beuken 😁

0
test

Ik was er na 1 playtrough wel weer klaar mee. Als kind heb ik deze kapot gespeeld op de Sega mega drive.

0

Aanbevolen voor jou