Eén van de beste en tevens allerlaatste games van de Nintendo 64 was Conker's Bad Fur Day. Nu Rare al meer dan anderhalf jaar bij Microsoft zit, gaan ook hun meest succesvolle franchises natuurlijk mee naar de Xbox. Voor de schattige doch grofgebekte en slecht gehumeurde Conker betekent dit een zeer in het oog springende remake van zijn oorspronkelijke avontuur op de N64.

Dat de remake hoge ogen gooide op de E3 kwam echter niet eens zozeer door de bijzonder sfeervolle en gedetaileerde grafische kwaliteiten ervan, maar meer de compleet nieuwe multiplayer mode, welke volledig Xbox Live! compatibel zal zijn. De team-based gameplay van deze mode leidt je door verscheidene campaigns die zich zowel in het verleden van de Tweede Wereldoorlog, als de futuristische toekomst afspelen.

Van deze game zijn weer twee nieuwe gameplay filmpjes verschenen. Het eerste filmpje laat de nodige actie uit de singleplayer zien, terwijl het tweede filmpje zich volledig richt op de interessante multiplayermode. In dit filmpje krijg je verscheidene wapens, voertuigen en andere items te zien die in te zetten zijn op het slagveld.

Singleplayer Multiplayer