Grote Halo Waypoint-update wegens release Anniversary | Gamer.nl

Grote Halo Waypoint-update wegens release Anniversary | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het wordt verder mogelijk voor spelers om eigen uitdagingen te verzinnen en die samen met vrienden te proberen. Als dat lukt, kunnen zij hiermee credits in Halo: Reach verdienen. Het forum zal worden verbeterd op basis van feedback die ontwikkelaar 343 Industries ontving van de Halo-community.

De update wordt ook doorgevoerd in de Windows Phone-versie van Waypoint, die gratis beschikbaar is voor bezitters van een telefoon die het besturing ysteem ondersteunt. Met de release van de Mango-update voor deze smartphones, wordt ook de nieuwe versie van Waypoint gelanceerd.

Deze biedt bovenop de mogelijkheden die ook in de browserversie zitten de optie om via een livefeed informatie te ontvangen over waar medespelers zich op dat moment bevinden binnen multiplayerse ies van Halo: Reach en Anniversary. Dit systeem heet Advanced Tactical A ault System, kortweg ATLAS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou