Nieuws

Grote, gratis update Splatoon verschijnt op 6 augustus

Voegt nieuwe modi en geweren toe

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe, gratis update voor Wii U-shooter Splatoon verschijnt op 6 augustus. De update voegt onder andere nieuwe gamemodi toe en verhoogt het haalbare level van spelers.

De nieuwe modi zijn Squad Battle en Private Battle. Squad Battle is een modi voor Ranked Battles, waarin spelers samenwerken met vrienden in plaats van willekeurige andere spelers. Vrienden spelen altijd samen in hetzelfde team, met willekeurige andere squads als tegenstanders. Private Battle is hetzelfde principe, maar dan in privégevechten. 

Ook is het na de update mogelijk om naar level 50 te stijgen en in gevechten een S en S+-rank te halen. Verder worden er meer dan 40 nieuwe kledingstukken toegevoegd en komen er twee nieuwe wapens. De Slosher is een emmer waarmee verf gegooid kan worden en het Splatling-geweer is een rattling gun. 

Nintendo laat weten dat het na deze update nog meer content blijft uitgeven voor Splatoon, waaronder nieuwe gamemodi en maps. Bekijk hieronder de trailer voor de update, die vorige week al online verscheen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Metroid Prime: Federation Force / Blast Ball (hands-on) Reserveer WWE 2K16 en speel als de Terminator
0

Reacties op: Grote, gratis update Splatoon verschijnt op 6 augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.