Grote delen Mass Effect 3-verhaal gelekt | Gamer.nl

Grote delen Mass Effect 3-verhaal gelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Afgelopen weekend lekte niet alleen de bèta van de Ma Effect 3-multiplayer uit, maar ook een groot deel van de verhaallijn van de singleplayer. Houston typt op het BioWare-forum dat er, hoewel er nog onderzoeken lopen naar de precieze toedracht van het lek, waarschijnlijk per ongeluk enkele interne bestanden met daarin het verhaal in de omloop zijn geraakt. "Hoewel de informatie in die bestanden verouderd is en niet het definitieve verhaal reflecteert, vragen we fans om het niet lezen als ze het verhaal van Ma Effect 3 in haar puurste vorm willen ervaren", aldus de producer.

BioWare probeert ondertu en alle sporen van de lek te wi en. Een topicreeks op NeoGAF over Ma Effect 3 is na een 'cease & desist'-claim per direct leeggehaald en verwijderd. Dit gebeurde nadat gebruikers verhaalinhoudelijke informatie op het forum plaatsten. Een cease & desist-claim houdt in dat bepaalde activiteiten per direct moeten worden stopgezet en nooit meer mogen worden hervat. Mocht deze claim genegeerd worden dan dreigt er een rechtszaak tegen het individu of de organisatie die hiervoor verantwoordelijk is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou