Grote Criminal Enterprises-update voor GTA Online nu live

Grote Criminal Enterprises-update voor GTA Online nu live

De Criminal Enterprises-update voor GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, is nu live.

De gratis update werd vorige week al aangekondigd en zorgt er voor dat San Andreas te maken krijgt met allerlei problemen die ook in de echte wereld spelen. Zo schieten de olieprijzen omhoog en wordt het gebied ook geteisterd door hittegolven.

De update voegt diverse nieuwe missies en upgrades toe voor Executives, Bikers, MC Presidents, Nightclub Owners en Gunrunners. Spelers gaan het corrupte bedrijf Duggan onderzoeken, die een slaatje slaan uit de hoge olieprijzen. Een nieuwe reeks missies komt in de vorm van Operation Paper Trail.

Wat nieuwe voertuigen betreft kunnen spelers onder andere de Obey Omnis e-GT, Stirling GT, Bravado Greenwood, Pegassi Torero XO, Benefactor LM87, Lampadati Corsita en Buckingham Conada verwachten. Bestaande voertuigen krijgen daarbij nieuwe kleurenopties. 

Spelers kunnen daarnaast vanaf nu maximaal tien properties bezitten. De maximale garageruimte is verhoogd naar twintig voertuigen. Ook is er een nieuw wapen, de Precision Rifle, die gekocht kan worden bij Ammu-Nation.

GTA Online is beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Launch loopt weer soepel. Als ik solo sessie (of invite only) wil starten geeft ie aan dat ik nieuw character moet maken.. Standaard Free Mode doet het wel gewoon gelukkig.

0
test

Online is nog steeds super slecht en onspeelbaar door al die updates. Je ziet door de bomen het bos niet meer en alles kost miljoenen. Een nieuwe speler is totaal kansloos. Was eigenlijk vrij snel afgehaakt na de heists, wat een grind festijn was dat, en trouwens alle updates zijn grind festijnen. Ze mogen dat wel eens aanpassen en dat je in je eentje gewoon goed kan verdienen ipv een crew die niks krijgt of heel weinig dus je moet elke keer switche wie de host is. Rampzalig. En dan begin ik niet eens over de laad tijden in lobby etc, pffffff . Single player werkt prima en ben blij met director mode maar die mogen ze wel ff uitbreiden met vehicle spawns en armor en leven cheat.

0
test

@GoofyZ3 Dat is juist iets dat ze nu een beetje aanpakken. Cooldown periods voor heists, sell missions in invite only sessies, hogere payouts voor races etc.

0

@GoofyZ3 online speelt juist heel goed, speel het sinds de gratis ps5 versie. Om te beginnen is het wel veel en de laadtijden zijn echt een ramp maar tis geen slecht spel. Dat grinden moet wel want anders heeft iedereen het beste, als je een aantal goede keuzes maakt stroomt het geld binnen. Je kan genoeg verschillende dingen dien, maar als he veel geld wil moet je wel je best doen.

0

Aanbevolen voor jou