Nieuws
Minecraft

Grote Caves & Cliffs-update voor Minecraft komt in twee delen uit

Eerste deel verschijnt ergens deze zomer

Geschreven door Michel Musters op
De vorig jaar aangekondigde Caves & Cliffs-update voor Minecraft moet dit jaar in twee delen uitkomen.

Dat heeft Mojang op de website van de populaire game aangekondigd. Caves & Cliffs werd vorig jaar tijdens Minecraft Live aangekondigd. Toen werd gemeld dat de update deze zomer zou verschijnen. Het eerste deel komt nog wel van de zomer uit, maar het tweede deel pas rond de feestdagen.

In het artikel op de Minecraft-site vertelt Mojang dat de ambitie van de update dusdanig groot is dat het, in combinatie met de huidige wereldwijde situatie, niet mogelijk was om de oorspronkelijke plannen aan te houden. Daarbij wil Mojang ook de gezondheid van diens werknemers blijven waarborgen.

Caves & Cliffs neemt de grotten en bergen van de game op de schop door meer variatie te bieden. Zo zijn er nieuwe soorten grotten, waaronder Lush Caves, 'Deep Dark'-grotten en Dripstone Caves te vinden. Sommige grotten bevatten ook watervallen en de mogelijkheid om te raften in een boot. De update brengt ook nieuwe wezens met zich mee, waaronder berggeiten, lichtgevende octopussen, Wardens en de bedreigde axolotl-vissen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice verschijnt in mei op consoles Actrice Brie Larson leert collega Tessa Thompson hoe Fortnite werkt
0

Reacties op: Grote Caves & Cliffs-update voor Minecraft komt in twee delen uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.