Grote Beyond-update voor No Man's Sky verschijnt 14 augustus

Grote Beyond-update voor No Man's Sky verschijnt 14 augustus

De Beyond-update voor de ruimtegame No Man's Sky wordt op 14 augustus uitgebracht. Dit maakt Sean Murray van Hello Games bekend in een href="https://www.nomanssky.com/2019/08/beyond-date-announce/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De zevende update voor No Man's Sky moet volgens ontwikkelaar Hello Games de meest ambitieuze update voor de game tot dusver worden. Via de update wordt het mogelijk om het universum met een virtual reality-heaset op het hoofd te verkennen.

Hiernaast bevat de Beyond-updateNo Man's Sky Online, "een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen". Tevens worden nog meer toevoegingen gedaan aan de game, maar hier is nog niets over bekendgemaakt.

Lees alvast over onze ervaringen met No Man's Sky in vr in ons artikel over aankomende PlayStation VR-games.

De Beyond-update voor No Man's Sky is vanaf 14 augustus gratis beschikbaar voor eigenaars van de game op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In huis gehaald lang na de hele controverse over de launch. Nooit verwacht dat ze in stilte door zouden gaan met steeds opnieuw proberen de verwachtingen van 3 jaar geleden waar te maken, terwijl ik die verwachtingen helemaal niet had!

0
test

@Martijn_M Helemaal eens! Ik had die verwachtingen ook niet en heb me er ontzettend mee vermaakt. Als VR fan voelt het bijna alsof ze dit voor mij gemaakt hebben... Ik ben benieuwd!

0

Ik vind het inderdaad ook bewonderingswaardig dat ze na al die controverse stug door zijn blijven ontwikkelen en de game zijn blijven uitbreiden. Daar verdienen ze echt wel credits voor @Martijn_M

0
test

Ik ga er weer opnieuw mee beginnen, maar dan in Creative-modus en met VR-bril. Ik werd echt stapelgestoord van dat gegrind, zó erg dat ik er maar mee gekapt ben toendertijd. Deze keer ga ik voor de relaxte ervaring, gewoon chill planeten ontdekken en als ik t zat ben zonder eindeloos gegrind voor fuel gewoon lekker door naar de volgende. Ik heb er wel weer zin in.:)

0

Aanbevolen voor jou