Nieuws
Call of Duty: Warzone

Grootste Warzone-statistiekensite offline na aandringen Activision

Oprichters kijken of ze samenwerking met het bedrijf aan kunnen gaan

Geschreven door Michel Musters op
De Call of Duty: Warzone-statistiekensite SBMM Warzone is offline gehaald nadat Activision de eigenaren van de site opdroeg dat te doen.

Activision liet vorige week weten dat de website voor vandaag offline moest gaan, anders zou het bedrijf juridische stappen nemen. De eigenaren van de site gaven daar gehoor aan. Op de website staat nu een filmpje waarin de Belgische oprichters van de site bezoekers aansporen hen te helpen een officiële partner van Activision te worden, zodat de site weer in de lucht kan gaan.

Activision gaf aan dat de website de handelsmerken van het bedrijf, alsmede diverse privacywetten in Europa en de VS, schond. Dat laatste lijkt het grootste probleem te zijn en de reden voor Activisions eis.

SBMM Warzone was een populaire website waarin spelers statistieken uit Warzone konden bekijken. Naast dat er advertenties op de site draaiden, konden bezoekers ook geld betalen voor een premium lidmaatschap, waarbij meer data vergaard kon worden. 

Warzone.jpg

Dit artikel delen:

Lees meer

Nexon investeert miljoenen in Sega, Konami, Bandai Namco en meer Wreckfest komt in juni naar PlayStation 5
2

Reacties op: Grootste Warzone-statistiekensite offline na aandringen Activision

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 29 maart 2021 16:32
  ik gebruikte em ook, vond het erg interessant. Achteraf kon je namelijk zien met welke spelers je in een match zat en hoe ze gepresteerd hadden. Dat kan alleen bij degene die zn account open heeft gezet (op de activision site).
  Ik hoorde wel dat veel streamers het niet eens waren met de site en zich bijvoorbeeld beledigd vonden wanneer ze in een bronze lobby werden ingedeeld of iets in die trant.
  De games krijgen achteraf ook een rating, van hoog naar beneden: Daimond, platinum, gold, silver en bronze als laatste lvl. en die metalen zijn dan weer onderverdeeld in 4 niveau's bv Silver 1, 2, 3, of 4.

  Je kan op deze manier ook een hoop (vermoedelijke) cheaters opsporen door naar hun score te kijken. Zie je een laag lvl account met een hoge K/D ratio, dan is deze speler, of erg goed meteen in het begin van het spel zonder loadouds, of hij cheat.
  Laten we zeggen dat het laatste meer voor komt…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 29 maart 2021 16:39
  @HunterSeeker heb ook al een vervangende site gevonden: wzranked.com
  Is iets minder mooi maar heeft wel een hoop data. Hier zijn er verder geen mensen of lobbies geranked via een model

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.