Het grootste gedeelte van de tracklist van Games in Concert 3 is bekend gemaakt. Eerder was al bekend dat de Nederlandse band After Forever samen met het Metropole Orkest aanwezig zal zijn en dat nummers uit onder andere Duke Nukem en Super Mario Galaxy ten gehore zullen worden gebracht. Nu kunnen tracks uit games als Overlord II en Metal Gear Solid daar bij worden gevoegd.

De tracklist van Games in Concert 3:

Overlord IIBubble BobbleHazeMetal Gear SolidRainbow Six: Rogue SpearSilent Hill 2Universe at WarWorld of WarcraftDonkey Kong CountrySuper Mario GalaxyFinal Fantasy VIDuke NukemBioShockHeavenly Sword Naast het Metropole Orkest en After Forever zullen ook de operazangeres Tania Kross, rockzangeres Roos Rebergen en gamecomponist Frank Klepachki, die muziek componeerde voor onder andere Red Alert en Universe at War, aanwezig zijn.

De komende weken zullen nog enkele andere tracks voor Games in Concert 3 bekend worden gemaakt. Games in Concert 3 wordt op 15 november gehouden in het Vredenburg in Utrecht. Kaarten voor het concert zijn te koop via Ticketservice en meer informatie is te vinden op de website.