Grote zandsculptuur van God of War Ragnarök in de maak

Grote zandsculptuur van God of War Ragnarök in de maak

Op internet is een foto verschenen van een grote zandsculptuur van God of War Ragnarök dat in de maak is.

Reddit-gebruiker spqp deelde een foto van de zandsculptuur. Een onbekende persoon is op de foto bezig met het maken ervan. De sculptuur is onderdeel van een expositie op het Fulong-strand te Taiwan. Het is niet duidelijk of het gemaakt wordt door een fan, of dat er een promotionele reden is dat het wordt gemaakt. Foto's van het eindresultaat zijn nog niet online verschenen.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

God of War Ragnarok

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

pff en ik allemaal trots zijn wanneer ik 2 kasteeltorentjes op elkaar krijg die niet instorten.

0
test

@-JK- Heeft te maken met de zandsoort die je gebruikt. Dit zand blijft veel meer plakken, omdat het structuur van de korrel als het ware in elkaar past. Op de Nederlandse stranden is het vooral zand dat elkaar als het ware afstoot. Je kunt het een beetje vergelijken met het verschil tussen LEGO en een Chinese namaak.

0

@-JK- met een poortje erdoorheen :o!!!!!!

0

Aanbevolen voor jou