Groot Fortnite-lek wijst op Ariana Grande-concert

Groot Fortnite-lek wijst op Ariana Grande-concert

Volgens een vermeend lek op Reddit bereidt Epic Games een concert van Ariana Grande in Fortnite voor.

Reddit-gebruiker SmugMrMime claimt de informatie te hebben ontvangen van een 'betrouwbare' ingewijde, die onder andere het Primal-thema van een vorig seizoen correct voorspelde.

Volgens de nieuwe informatie zou Epic Games een test hebben uitgevoerd voor een concert van Ariana Grande. Vermoedelijk gaat het om een vergelijkbaar concept als het optreden van Travis Scott in 2020. Volgens juridische documenten van de rechtszaak tussen Epic Games en Apple is Epic Games dat al sinds vorig jaar van plan.

Ook zouden leden van DC's Justice League en Suicide Squad mogelijk naar de game komen, en zou Epic proberen het animepersonage Naruto voor in seizoen 8 van de game te strikken.

Tot slot zou de map van Fortnite in Chapter 3 volledig op de schop gaan en zou een evenement genaamd 'The Sideways' monsters aan de game toevoegen. Die monsters zouden fungeren als voertuigen, alsmede nieuwe mech-pakken.

Momenteel is het achtste seizoen van Chapter 2 gaande in Fortnite. Halverwege september wordt seizoen 8 verwacht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oooh maar dit optreden van Ariana Grande was al een tijdje bekend, alleen zou dat al voor eind 2020 zijn, maar kon dat niet door the corones

0
test

Wauw wat cool..

0

Aanbevolen voor jou