Nintendo Switch krijgt groene Joy-Cons

Nintendo Switch krijgt groene Joy-Cons

href="https://www.bestbuy.com/site/nintendo-joy-con-l-r-wireless-controllers-for-nintendo-switch-green/6352708.p?skuId=6352708&intl=nosplash" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Best Buy</a> biedt een pre-order aan voor groene Joy-Cons op hun website. Deze groene Joy-Con-controllers zijn vanaf 27 oktober verkrijgbaar, een paar dagen voordat Luigi's Mansion wordt uitgebracht.

De groene Joy-Cons zijn vooralsnog nog niet aangekondigd voor Europa, maar worden mogelijk nog bevestigd door Nintendo. Inmiddels zijn er al veel verschillende kleuren uitgebracht. Bekijk de verschillende sets op de site van Nintendo.

Het Japanse bedrijf is eerder aangeklaagd met betrekking tot het functioneren van de controllers, de joystick zou aanlopen wat de speelervaring beïnvloedt. De aanklager vermoedt dat Nintendo zich bewust was van het mankement, maar besloten heeft om geen actie te ondernemen. Hij eist dat Nintendo de controllers in kwestie vervangen of gerepareerd worden.

Nintendo heeft gereageerd op de aanklacht en heeft laten weten dat de defecte Joy-Cons gratis gerepareerd gaan worden. Nintendo Amerika heeft een interne memo gestuurd met de instructie om de 'driftende' Joy-controllers gratis te repareren, ook al ze al buiten de garantie periode vallen.

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion wordt 31 oktober gelanceerd voor de Nintendo Switch, tegelijk met Halloween. Met de komst van het derde deel uit de Luigi's Mansion-reeks wordt er ook een speciale groene Joy-Con-versie uitgebracht. Dit betekend dat er volledig in thema op spoken gejaagd kan worden.

Luigi gaat op een droom vakantie met Mario en zijn vrienden nadat zij zijn uitgenodigd voor een luxe hotel. Wanneer zij daar aankomen blijkt dit een val te zijn van King Boo die Mario en zijn vrienden gevangen neemt. Samen met Professor E. Gadd moet Luigi zijn vrienden gaan redden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie Joy-Con's. Alleen het zijn nog steeds halve controllers en ik heb er al vier. Maar als ik ooit nieuwe nodig heb...

0
test

@whaha En ze zijn te duur om te sparen :(

0
test

Hopelijk ook een keer andere kleuren pro controller erbij. Nu alleen zwart.

0

Aanbevolen voor jou