Nieuws

P.T.-hack levert griezelige beelden op

Bekende YouTuber Lance McDonald vindt nieuw P.T-detail

Geschreven door Cody van den Bogert op
Bekende YouTuber Lance McDonald is er door een camera-hack achter gekomen dat de geest in de controversiële horrordemo P.T. altijd achter de speler aanloopt.

Als je P.T. speelt (zover dat nog kan; inmiddels is de demo niet meer te downloaden), heb je constant het gevoel dat de geest uit het spel achter je aanloopt. Wanneer je je omdraait zie je echter niets, maar de schaduw en de geluiden van geest Lisa zijn toch echt te horen. De reden hiervoor is omdat Lisa blijkbaar écht achter de speler aanloopt.Het is YouTuber Lance McDonald gelukt om controle over de camera van het spel in handen te krijgen om zo achter de speler te kunnen kijken. Benieuwd hoe dat precies werkt? Check de video van McDonald hieronder!

P.T., wat staat voor Playable Teaser, is inmiddels al ruim honderd miljoen keer gedownload en wordt door veel fans als misschien wel de beste demo ooit gezien. P.T. was eigenlijk bedoeld als een voorproefje op Silent Hills, het negende deel in de bekende horrorserie, maar dat project is uiteindelijk gecanceld omdat uitgever Konami problemen kreeg met initiatiefnemer Hideo Kojima. De demo werd in 2014 vrijgegeven, even later kon het spel niet meer worden gedownload.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste trailer Resident Evil-game Project Resistance uitgebracht Borderlands 3 is een heerlijke parodie op streamcultuur
2

Reacties op: P.T.-hack levert griezelige beelden op

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TommyVercetti

  • 9 september 2019 18:24
  Is wel grappig deze hack had het al gezien op n4g.com

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 10 september 2019 09:43
  Nu heb ik een boundary break episode nodig. Ik wil weten wat er met Lisa gebeurd als ze bijvoorbeeld achter het raam verschijnt. Zijn er dan 2 Lisa's of verplaatst ze ook daadwerkelijk?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.