'Grid 2 in ontwikkeling' | Gamer.nl

'Grid 2 in ontwikkeling' | Gamer.nl

Voor de gamers van de oude garde is het altijd leuk als een bekende ontwikkelaar weer van zich laat horen. Neem nu Keiji Inafune, een naam die je wellicht niks zegt, maar zijn legacy des te meer. Hij is de mede-bedenker van de Mega Man-franchise en ook verantwoordelijk voor onder andere Dead Rising en Lost Planet. Toch is vooral Mega Man relevant als we spreken over zijn nieuwe game, Mighty No. 9. De game doet qua uiterlijk heel erg denken aan Mega Man, maar is in basis toch echt een hele andere game.

"Het Grid-team bij Codemasters werkt actief aan Grid 2. Het is waarschijnlijk dat de game verschijnt na de release van F1 2012", zo schrijft OXM. Al in juli 2010 kondigde Codemasters aan dat een vervolg op het populaire Race Driver: Grid in de planning stond. Toen werd bekend dat de game zal draaien op Codemasters' eigen EGO 2.0 engine. Daarna bleef het stil rondom de titel.

Volgens OXM komt de game in ieder geval na september uit, de maand waarin F1 2012 uitkomt. Electronic Arts brengt de racegame Need for Speed: Most Wanted uit op 1 november; mogelijk zal Codemasters Grid 2 begin 2013 uitbrengen om niet direct te concurreren met Need for Speed.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou