Nieuws
Marvels avengers

Grey Hulk en andere outfits getoond voor Marvel's Avengers

Square Enix introduceert de Hulk

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Square Enix heeft twee video's uitgebracht, waarin outfits worden getoond van de Hulk en Captain America in Marvel's Avengers.

Nadat Square Enix vorige week Captain America introduceerde voor het aankomende Marvel's Avengers, is deze week de Hulk getoond in een korte video. De Hulk is, net zoals de andere Avengers, een van de speelbare personages in het spel dat volgend jaar mei wordt uitgebracht.

In de video, die een halve minuut duurt, wordt de Hulk geïntroduceerd en wordt gameplay van de superheld getoond. De trailer toont echter ook een glimp van een van de outfits van de Hulk die vrijgespeeld kan worden in Marvel's Avengers, namelijk Grey Hulk. Grey Hulk, ook wel Joe Fixit genoemd, draagt een pak en staat bekend als een handhaver in Las Vegas die manipulatief is en geen rekening houdt met anderen.

Eerder deze week toonde Square Enix ook een van de outfits van Captain America, geïnspireerd door de stripboeken van de Secret Empire-serie uit 2017. In deze verhaallijn is Captain America een agent voor de kwaadaardige organisatie Hydra.

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch wint 2019! Tijdelijke spelmodus en meer tijdens Apex Legends-evenement
0

Reacties op: Grey Hulk en andere outfits getoond voor Marvel's Avengers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.