Nieuws
MultiVersus

Gremlin Stripe en superheld Black Adam komen naar Multiversus

Morty Smith wordt op 23 augustus toegevoegd

Geschreven door Michel Musters op
De Gremlin genaamd Stripe en superheld Black Adam komen ergens in de toekomst naar Multiversus.

Beide personages zijn uitgelekt via een advertentie op het Xbox-dashboard. Verschillende afzonderlijke mensen hebben de advertentie getweet - hieronder is een voorbeeld ervan te zien.

Het is niet bekend wanneer de personages naar Multiversus komen. Overigens is Stripe niet het enige personage uit de Gremlins-franchise die naar de game zou kunnen komen: eerder lekte al uit dat Gizmo ook een speelbaar personage zou worden, al is dit tevens nog niet officieel bevestigd.

Stripe is de slechte Gremlin uit de eerste film. Black Adam is de stripheld waar in oktober een Warner Bros.-film van uitkomt. Dwayne 'The Rock' Johnson speelt de hoofdrol.

Na een korte uitstel moet het eerste seizoen van Multiversus later vandaag starten. De volledige patch notes zijn al uitgebracht. Zo worden de personages Bugs Bunny, Finn en Velma - volgens velen de drie sterkste personages in de game - iets minder sterk gemaakt. LeBron James, Wonder Woman en Arya Stark worden juist iets krachtiger.

In de patch notes valt ook te lezen dat Morty Smith uit de tekenfilm Rick and Morty als nieuw speelbaar personage wordt toegevoegd op 23 augustus. De patch notes zijn hier te zien.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Squirrel with a Gun komt naar Steam Marvel’s Spider-Man had mogelijk ooit een multiplayermodus
2

Reacties op: Gremlin Stripe en superheld Black Adam komen naar Multiversus

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 15 augustus 2022 15:28
  Cool. Wat mij betreft mag Gremlins wel weer een franchise worden, het is te lang geleden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ziminar

  • 16 augustus 2022 08:22
  @gimbal2 die eerste film heb ik echt 30 keer gezien denk ik

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.