Nieuws

Verhaallijn en personages Gravity Rush 2 onthuld

Personages Kat, Raven en Syd

Geschreven door Aida . op
De personages en de verhaallijn van Gravity Rush 2 zijn onthuld. De eerste details van de game zijn te lezen op de officiële Japanse website voor de game.

In Gravity Rush 2 wordt het gebied rond de stad Hekseville opgeschrikt door een zwaartekrachtstorm van ongekende grootte. Hoofdpersoon Kat, een zwaartekrachtprinses, wordt samen met haar partner Raven en politieagent Syd opgeslokt door de storm en komt terecht in een afgelegen en alternatieve dimensie. Verschillende screenshots uit de game zijn op de site te bekijken.

Het vervolg op Gravity Rush, dat in 2012 uitkwam voor PlayStation Vita, werd aangekondigd tijdens de Tokyo Game Show. Een remaster van dit origineel werd daarnaast ook aangekondigd. Zowel de remaster als het vervolg komen uit voor PlayStation 4. Tijdens de Tokyo Game Show werd ook een trailer voor de game vrijgegeven. 

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze week op Gamer.nl: volop pre- en reviews Orcs vs Elves in Blood Bowl 2
1

Reacties op: Verhaallijn en personages Gravity Rush 2 onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Teknootje

    • 21 september 2015 15:41
    Volgend jaar dan toch maar eens die Playstation 4 gaan halen. Voor Gravity Rush 2, Uncahrted 4 en Horizon Zero Dawn. En dan komt vast nog wel meer aan, wat interessant is :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.