Gravity Rush 2 komt 30 november naar PS4, anime ook in aantocht | Gamer.nl

Gravity Rush 2 komt 30 november naar PS4, anime ook in aantocht | Gamer.nl

Gravity Rush 2 wordt op 30 november in Nederland uitgebracht voor PlayStation 4. Voorafgaand de release komt er tevens een animatie van de game. Sony kondigde het nieuws aan op zijn blog.

Mensen die de game reserveren ontvangen een alternatief wit kostuum voor hoofdpersonage Kat en een Director's Choice Soundtrack van de game. Een digitale reservering via de PlayStation Store levert daarnaast ook een speciaal thema voor PlayStation 4 op.

Om het verhaal tu en het eerste deel en het vervolg te overbruggen, brengt Sony een speciale animatie uit van Gravity Rush 2. De film krijgt de naam Gravity Rush: The Animation ~ Overture ~ en wordt gemaakt door Studio Khara, die ook de anime Rebuild of Evangelion op het cv heeft staan. De anime moet nog voor de release van Gravity Rush 2 uitkomen en is naar verluid volledig in 3D geanimeerd.

In Gravity Rush kunnen spelers de zwaartekracht naar hun hand zetten, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om te vliegen en op muren te lopen. In dit tweede deel vervolgt hoofdpersonage Kat haar zoektocht naar antwoorden over haar verleden.

Sony heeft tevens een nieuwe trailer uitgebracht van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou