Nieuws

Gratis weekend F1 22 aangekondigd

Gratis rondjes racen op alle circuits

Geschreven door Jari Klapwijk op
F1 22 is dit weekend ter ere van de Grand Prix in Texas volledig gratis te spelen.

Dat hebben Electronic Arts en Codemasters aangekondigd. Het gratis weekend loopt van 20 tot en met 24 oktober op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc. Spelers krijgen toegang tot alle content van het spel.

McLaren-coureur Daniel Ricciardo geeft spelers een speciale handleiding over het racen op het Circuit of the Americas. Verder zijn er speciale op de Verenigde Staten gebaseerde items vrij te spelen. Nieuwe spelers krijgen tot slot de kans om het spel met korting aan te schaffen. Alle geboekte progressie wordt daarbij overgezet naar de betaalde versie. 

F1 22 is sinds 28 juni uit op alle platformen. Sander gaf het spel een 7 op Gamer. "F1 22 appelleert aan racers van verschillende niveaus. Als simulator biedt de game uitdagende race-actie en voor beginnende coureurs is het een toegankelijke introductie binnen de koningsklasse van de motorsport. Toch is lang niet alle potentie benut. Het nagenoeg volledige hergebruik van de carrièremodus uit de afgelopen edities illustreert dit. F1 22 is uitgebreid, leuk en degelijk, maar is buiten de nieuwe bolides en circuits nauwelijks een meerwaarde ten opzichte van F1 2021", luidde zijn conclusie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alan Wake Remastered vandaag verschenen voor Nintendo Switch Microsoft: ‘Wolverine-game van Insomniac komt in 2023’
0

Reacties op: Gratis weekend F1 22 aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.