Gratis update voor Uncharted 4 brengt nieuwe map met zich mee | Gamer.nl

Gratis update voor Uncharted 4 brengt nieuwe map met zich mee | Gamer.nl

De multiplayermodus van Uncharted 4 krijgt vandaag een nieuwe map genaamd New Devon. De map is gratis en maakt onderdeel uit van een update.

Sinds de release van Uncharted 4 heeft Naughty Dog veel feedback gekregen over de hoeveelheid maps in de multiplayermodus. "Spelers zien graag meer maps", schreef Scott Lowe van Naughty Dog op PlayStation Blog. Deontwikkelaar heeft inmiddels gehoor gegeven aan al die verzoeken en in de herfst komen er naast New Devon zelfs nog meer nieuwe maps aan.

New Devon is geïnspireerd op het gelijknamige hoofdstuk in de singleplayer dat zich afspeelt in een verloren piratenkolonie. De nieuwe map behoort tot de grootste maps die op dit moment speelbaar zijn en zit vol met smalle gangetjes voor snelle vuurgevechten en beschutte plekken voor snipers.

Als gevolg van de update kunnen spelers vanaf nu ook relieken vrijspelen door wedstrijden te winnen in de multiplayer. Dit kon eerst alleen nog door het volbrengen van speciale uitdagingen. De volledige lijst met verbeteringen is te zien op de site van Naughty Dog.

Uncharted 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou