Nieuws

Gratis update Endless War nu verkrijgbaar voor Dawn of War 3

Met nieuwe maps, elites en opties

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe gratis update voor Dawn of War 3, genaamd Endless War, voegt allerlei nieuwe elementen toe aan de strategiegame.
Hierin zitten nieuwe multiplayermaps, elites en skins. De nieuwe elites zijn Ironclad Dreadnought van de Space Marines, Lifta-Droppa Wagon van de Orks en Wraithseer Kayduin van de Eldar. Qua multiplayermaps worden de Shrine of Asuryan (1v1), Serpent Chasm (2v2) en Da Extractor (3v3) toegevoegd.


Er zijn tevens nieuwe opties voor de multiplayer toegeovegd. Zo kunnen elites, doctrines en superkrachten van facties aan en uit worden gezet in custom wedstrijden.

Naast het feit dat de update gratis is en blijft, kan Dawn of War 3 vanaf nu ook heel het weekend gratis gespeeld worden via Steam. De game kopen levert een korting van 50 procent op.

Dit artikel delen:

Lees meer

Originele Mafia is na geruime tijd weer te koop Star Wars Battlefront 2 singleplayer (hands-on)
2

Reacties op: Gratis update Endless War nu verkrijgbaar voor Dawn of War 3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Bokaharam

  • 20 oktober 2017 10:35
  Die korting is ook echt nodig. Omdat de actie gelimiteerd is vergeleken met het eerste deel, en er maar 3 facties zijn verveelt het al snel. Een trend die onpopulair is onder het gamen. Gameplay en grootte worden gecomprimeerd voor graphics.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 20 oktober 2017 14:39
  @bokaharam Dat niet alleen. Ik heb ook helemaal niks met de MOBA invloeden bij de multiplayer. Ik wil gewoon 2 of meer legers tegen elkaar, legertjes bouwen en oorlog voeren. Flikker op met al die onnodige rotzooi. En inderdaad, na deel 1 met bijna 10 verschillende factions is 3 wel heel karig.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.