Nieuws
Inscryption

Gratis uitbreiding voor indiegame Inscryption op komst

Kan nu al in bètavorm getest worden

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gratis uitbreiding voor de indiegame Inscryption in de maak.

De uitbreiding heet Kaycee's Mod en maakt van het eerste gedeelte van het spel een oneindige roguelike. In het begin van het spel bevinden spelers zich in Leshy's Cabin, waar ze een kaartspel spelen. Na verloop van tijd is dit gedeelte klaar en zijn er andere bezigheden in de game, maar met de uitbreiding kan het kaartspel dus gespeeld blijven worden.

De uitbreiding wordt op dit moment in bètavorm getest. Mensen die de game op Steam hebben, kunnen via het Properties-menu naar de bètatab gaan en daar de code 'givemeascensionmode' intikken. Vervolgens kan men in het startmenu via het toetsenbord Shift+K+M indrukken om toegang te krijgen tot Kaycee's Mod. Uiteindelijk moet de uitbreiding via het hoofdmenu beschikbaar komen.

Inscryption viel dit jaar in positieve zin op door de aparte grafische stijl en het interessante verhaal. De game was genomineerd voor beste indiegame en beste strategiegame op The Game Awards.

Gamer.nl gaf een 8 aan Inscryption: "Ontwikkelaar Daniel Mullins is terug met een vreemde meta-game over kaartspellen, games in het algemeen en de verwachtingen van spelers. Het lukt hem wonderbaarlijk genoeg weer om ons compleet te verrassen, al is de verrassing daar wel een beetje vanaf."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nvidia trapt System Latency Challenge af met winactie Streamer Dr. Disrespect richt eigen gamestudio op
0

Reacties op: Gratis uitbreiding voor indiegame Inscryption op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.