Gratis uitbreiding én editor voor Vietcong 2 beschikbaar | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vietcong 2, dat een jaartje geleden uitkwam, was een prachtige game, die de jungle van deeltje één verving voor de stad Hue. De verstokte fans kunnen de laag stof van hun doosje afvegen, want Vietcong 2 heeft zojuist een uitbreiding, genaamd Fist Bravo (verwijzend naar de uitbreiding van Vietcong 1, Fist Alpha) gekregen, die vrij te verkrijgen is op internet.

In de uitbreiding zitten zeven nieuwe maps en een nieuwe kla e voor de multiplayer, en heel erg veel tweaks, toevoegingen en verbeteringen. Vietcong 2 had nog wel eens last van bugs, en naar verluidt zitten hier honderden, zoniet duizenden, grote tot kleine fixes in. Iedereen die met nieuwe content online wil, en eens wil voelen in welke mate de tweaks aanwezig zijn, moet dus snel deze gratis toevoeging downloaden op een van de volgende mirrors:

indiGLOW[SASR] Clan web siteAuscongVietcong Teamspeak DatabaseVietcong TotalVietcong2.czVietcong-Coop.netWorthplayingBekijk op Worthplaying wat de update allemaal inhoudt.

Als je als verstokte fan nu al juichend opspringt vanwege eindelijk een nieuwe toevoeging aan deze intense game, dan hebben we nog een verra ing voor je in petto: er is nu ook een editor beschikbaar voor Vietcong 2. Dus, wil je nu een eigen strijdtoneel maken waarin de Amerikaanse imperialisten de Vietnamese vrijheid trijders genadeloos afmaken, ga je gang! Download deze editor bij één van de volgende sites:

indiGLOW[SASR] Clan web siteAuscongVietcong Teamspeak DatabaseVietcong TotalVietcong2.czVietcong-Coop.netWorthplaying

Dus, als je niks te doen hebt of gewoon nog lang niet uitgekeken bent op Vietcong 2, dan is hier je kans.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou