Gratis Two Point Campus-update voor de feestdagen uitgebracht

Gratis Two Point Campus-update voor de feestdagen uitgebracht

Om de feestdagen te vieren is er een gratis update uitgebracht voor Two Point Campus.

De update voegt allerlei feestelijke Kerstversiering toe aan de game, waaronder kerstbomen en de slee van de Kerstman en zijn rendieren. Spelers kunnen hun studenten en leraren ook uitrusten in kerstoutfits, elfenoutfits en met grote sneeuwmanhoofden. 

Ook de Krampus-monsters - die in de Alpen-landen traditioneel ingezet worden om kinderen bang te maken - zijn aanwezig. Daar hoort zelfs een uitdaging genaamd Two Point Krampus bij. Spelers moeten er voor zorgen dat dit wezen niet alle feeststemming weet te vergallen. De ontwikkelaar heeft bevestigd dat alle toevoegingen van de update ook na de feestdagen beschikbaar blijven. 

In Two Point Campus kunnen spelers hun eigen universiteit opbouwen en managen. Met gemakkelijk te gebruiken tools kunnen spelers precies bepalen hoe de universiteit er uitziet. De game is sinds augustus dit jaar speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De game is tevens via Xbox Game Pass en PC Game Pass te downloaden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou