Gratis Test Drive Unlimited 2-DLC verhelpt vliegen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gratis uitbreiding, die sinds dit weekend te verkrijgen is voor PC en binnenkort voor Xbox 360 en PlayStation 3 uitkomt, verhelpt ook het probleem waardoor auto's in de lucht eindigen wanneer spelers de kaart openen terwijl ze vallen. Dit zijn enkele van tientallen bugs en fouten die door de patch worden opgelost.

Tevens voegt het pakket onder andere twintig nieuwe evenementen toe met twee nieuwe evenementtypes voor Convoy-mi ies, waarin spelers auto's moeten afleveren. In Extreme Convoy kan een enkele fout het einde van de mi ie betekenen terwijl Timed Convoy op tijd loopt. Ook worden twee nieuwe auto's, de Dodge Charger 1969 en Lancia Stratos version Rallye, toegevoegd aan de selectie. Spelers kunnen nu hun auto's bij een autohandelaar verkopen, inclusief auto's die in een challenge zijn gewonnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou