Nieuws
GTA Online

Gratis T-shirt en kortingen in GTA Online

Komende week in GTA Online

Geschreven door Jari Klapwijk op
GTA Online-spelers kunnen komende week profiteren van dubbele beloningen en kortingen. Ook komen er speciale cadeautjes ter ere van het twintigjarig bestaan van Grand Theft Auto 3.

Spelers die tussen nu en 20 oktober GTA Online spelen, krijgen het Rockstar Games Typeface T-shirt. Dit is het eerste onderdeel in een reeks van speciale kleding en liveries om het twintigjarig bestaan van GTA 3 te vieren. Special Vehicle Work levert dubbele GTA$ en en RP op. Vergeet ook niet om het Interaction Menu te checken, want de laatste Daily Objectives betalen ook extra uit. Spelers die Gerard en de families helpen bij een Contact Mission krijgen ook dubbele beloningen.

LS Car Meet-leden die in de loop van de week in zes verschillende races in de top 3 eindigen, krijgen een Vapid Dominator ASP. Op de testbaan is het komende week mogelijk om te rijden in de Karin Sultan RS Classic, Übermacht Cypher en Annis ZR350. In het Diamond Casino & Resort staat de Dewbauchee Specter op het podium.

Spelers kunnen ook weer profiteren van verschillende kortingen. Bij Benny’s krijgt iedereen vijftig procent korting op alle Hydraulics. De garages zijn de komende zeven dagen veertig procent goedkoper. GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account met Prime Gaming verbinden, krijgen deze week GTA$100K, alleen al voor het spelen. Prime-leden krijgen ook korting op onder andere de Dinka RT3000 en de Lampadati Casco.

Dit artikel delen:

Lees meer

MercurySteam reageert op klachten rondom ontbreken ontwikkelaars in credits Metroid Dread Nintendo werkt aan patch voor bug in Metroid Dread die game afsluit
0

Reacties op: Gratis T-shirt en kortingen in GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.