Gratis Shank bij reservering Bulletstorm | Gamer.nl

Gratis Shank bij reservering Bulletstorm | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA lanceerde de aanbieding vandaag en deze is geldig tot de release van de game op 22 februari. Bovendien bevat de Limited Edition 25.000 ervaringspunten en exclusieve outfits. Bulletstorm is een actievolle game waarin het gaat om moorden met stijl. Simpelweg iemand neerschieten is niet voldoende. Sierlijke kills door vijanden bijvoorbeeld tegen electrisch geladen objecten te trappen, of door meerdere vijanden met één granaat op te blazen, worden beloond. 

Shank is eveneens een game waarin veel bloed vloeit, echter is dit een tweedimensionaal vechtspel met een artiestieke grafische stijl. Twee spelers kunnen het samen opnemen tegen legio aan vijanden en eindbazen. De PC-versie van Shank verscheen op 26 oktober 2010.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou