Gratis Red Faction: Guerrilla bij aankoop Metro 2033 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de PC-versie van Metro 2033 wordt gekocht, zit daar een code bij waarmee Red Faction: Guerrilla gedownload kan worden via THQ's E-SHOP. De game kan tot 19 mei 2010 gedownload worden.

Metro en Red Faction

Metro 2033 vertelt het verhaal van een post-apocalyptisch Moskou, waarin de mensen de voormalige metrotunnels en stations tot leefgebied hebben gemaakt. De game komt op 19 maart uit voor de PC en Xbox 360.Red Faction: Guerrilla kwam in het voorjaar van 2009 uit op Xbox 360 en PlayStation 3 en later ook op PC. De game laat spelers alle omgevingen compleet vernielen met een verscheidenheid aan wapens. Uitgever THQ meldde recenelijk dat een vervolg op Red Faction op zijn laatst in maart 2011 uit zal komen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou