Gratis PS5-adapter voor PS VR kan nu worden besteld

Gratis PS5-adapter voor PS VR kan nu worden besteld

Gamers met een PS VR-headset kunnen nu gratis een adapter aanvragen om de vr-bril ook op de PlayStation 5 te gebruiken.

Sony levert een verloopstukje om de camera van de PlayStation 4 op de nieuwste console aan te kunnen sluiten. De nieuwe camera van de PS5 is niet compatibel met de PS VR-headset. Spelers moeten dus hun oude camera aansluiten om in virtual reality te kunnen gamen.

Er is een speciale website gemaakt waar klanten de adapter kunnen aanvragen. Spelers moeten het serienummer van hun PlayStation VR invullen om het verloopstukje te kunnen ontvangen. Er kan maar maximaal één adapter per huishouden worden besteld.

De PlayStation 5 komt in Nederland op 19 november uit. Via backwards compatibility kunnen alle oude PS VR-titels worden afgespeeld op de nieuwe console, mits de oude camera dus met de adapter is aangesloten. Alleen de game Robinson: The Journey verscheen op een lijst met PS4-titels die niet compatibel zijn met de PlayStation 5.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aangevraagd. Krijg je een mailtje dat de aanvraag beoordeeld moet worden en dat ze nog contact met je opnemen. Nu ga ik de PS5 pas begin volgend jaar halen, als er dan weer een beetje voorraad is tenminste, maar toch prettig om alvast in huis te hebben.

0
test

"Er kan maar maximaal één adapter per huishouden worden besteld." Dit is natuurlijk te omzeilen door verschillend emailadres en aflever adres te gebruiken. En met de adapter zul je de camera dus ook kunnen aansluiten op de PC en zo met 3rd party software de PSVR op de PC gebruiken (kan ook al zonder DIE camera, maar met een doorsnee webcam)..

0

@SuperDre Waarom zou je dat willen ? De kwaliteit is echt waardeloos

0

@SuperDre nou je moet de serial code van je psvr kastje intikken dus denk als je zelfde serial op ander adres hebt dat ie gewoon een foutmelding ofzo zal geven.

0
test

@EdwinVP ze geven asn 1 per huishouden, dus dat suggereert dat je als je er 2 headsets hebt er toch maar 1 op dat adres kunt laten bezorgen.

0

Aanbevolen voor jou