Gratis Portal 2-DLC verschijnt morgen | Gamer.nl

Gratis Portal 2-DLC verschijnt morgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste set van gratis DLC heet Peer Review en wordt gelijktijdig voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 uitgebracht. Peer Review vervolgt het verhaal van de Aperture-robots P-Body en Atlas die door middel van puzzels GLaDOS opnieuw te slim af moeten zijn. Naast een coöperatieve map bevat de DLC ook een nieuwe Challenge-modus voor zowel de singleplayer als de coöp. Ook gaan met de lancering van de eerste DLC de leaderboards voor het spel live. 

Sinds eind vorige week is ook het derde en laatste deel van de Portal 2-soundtrack beschikbaar. Deze muzikale begeleiding voor het spel is gratis te downloaden en bevat alle nummers, inclusief Wants You Gone van Jonathan Coulton. De drie albums zijn te vinden op de website van Valve.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou