Gratis PlayStation 5-upgrade voor Cyberpunk 2077 bevestigd

Gratis PlayStation 5-upgrade voor Cyberpunk 2077 bevestigd

Er komt ook een gratis upgrade van Cyberpunk 2077 uit voor de PlayStation 5. Dat maakte ontwikkelaar CD Projekt Red bekend tijdens een vergadering met investeerders.

De vergadering vond gisteren plaats nadat de ontwikkelaar bekendmaakte dat Cyberpunk 2077 was uitgesteld naar november. Bij deze presentatie kwam er meer informatie over upgrades voor de Xbox Series X en werd de PlayStation 5-upgrade bevestigd. Zo zijn allebei de versies gratis voor bestaande spelers op de PlayStation 4 en Xbox One. “Het ziet er beter uit op consoles van de volgende generatie", zegt het bedrijf. “Maar op een later moment komt er echter een robuustere update”. Meer details over de upgrades werden niet bekendgemaakt.

Tijdens presentatie legde CD Projekt uit dat naast de game ook de uitbreidingen en de multiplayer waren vertraagd: “Als het gaat om multiplayer zal de lancering, net als de uitbreidingen, ook proportioneel worden vertraagd. Hoewel multiplayer sowieso al wat verder weg is”, zegt de ontwikkelaar.

Cyberpunk 2077 is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. De game moet op 19 november uitkomen.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter dat het nu officeel bekend is gemaakt.

0
test

Mijn verwachting [url=https://gamer.nl/artikelen/nieuws/cyberpunk-2077-niet-beschikbaar-voor-ps5-en-xbox-scarlett-bij-lancering/]hier[/url] is dus uitgekomen. 😉

0
test

@Ghost Nu nog de releasedata voor de PlayStation 5 en Xbox Series X! :D

0
test

@JolienMauritsz verhaal gaat dat xbox hem voor blackfriday gaat uitbrengen en dat is op 25 dus 19 kan dus best eens release datum zijn.

0

Aanbevolen voor jou