Gratis personages voor Heroes of the Storm in september | Gamer.nl

Gratis personages voor Heroes of the Storm in september | Gamer.nl

class="">Heroes of the Storm-spelers ontvangen op 13 september gratis een extra personage naar keuze. Met deze actie viert Blizzard de komst van een update.</p>

Om een personage te krijgen moeten spelers eerst inloggen in de game. In een speciaal bericht dat verschijnt op het scherm krijgen spelers vervolgens de vraag om te kiezen uit een selectie van drie gratis personages.

Om te beginnen geeft Blizzard spelers de keuze tu en Tyrande, Anub'arak en Thrall. De kans bestaat dat spelers één of meer van deze personages al bezitten. Afhankelijk daarvan worden personages die de speler al in het bezit heeft vervangen door één van de volgende personages in deze specifieke volgorde: Nazeebo, Sonya en Uther.

Volgens Blizzard hoeven spelers hun keuze niet te baseren op de waarde van de personages, omdat alle zes de personages 4000 gold kosten. Die uitleg gaat niet helemaal op, aangezien Tyrande op dit moment nog 7000 gold kost. Het is dus mogelijk dat de prijzen van een aantal personages, waaronder Tyrande, binnenkort worden verlaagd.

In het geval dat een speler alle zes de personages al in het bezit heeft, ontvangt hij of zij 4000 gold.

Heroes of the Storm
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou