Gratis versie van Unreal Tournament 3 op Steam gespot

Gratis versie van Unreal Tournament 3 op Steam gespot

Ergens in de toekomst komt er blijkbaar een free-to-play-versie van Unreal Tournament 3 uit.

Gisteren bleek nog dat Epic Games de servers van diverse oude games, waaronder de Unreal Tournament-spellen, binnenkort offline haalt. Blijkbaar kan Unreal Tournament 3 in de toekomst echter alsnog gespeeld worden.

The Verge heeft namelijk een Steam-pagina gevonden voor een game genaamd Unreal Tournament 3 X. De game zou gratis gedownload kunnen worden en geen microtransacties bevatten. "Dit is de volledige, award winnende first-person shooter waar je verliefd op bent geworden... volledig gratis." Daarbij kan er volgens de beschrijving cross-play gespeeld worden via Steam, Epic Games Store en GOG.

De game is echter nog niet officieel aangekondigd, en op Steam valt te lezen dat de game nog niet gedownload kan worden, maar dat dit in de toekomst wel kan. Meer details zijn er op moment van schrijven nog niet. The Verge laat weten dat Epic vooralsnog niets heeft ontkend. De oude versie van Unreal Tournament 3 gaat op 24 januari in ieder geval offline, dus mogelijk komt dan deze nieuwe, gratis versie uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

3 ben ik zeker niet verliefd op geworden. 1 van de zwakkere Unreal Tournament spellen. 2004 blijft dichter bij mijn hart (op hoverboards na). Maar het is wel een leuk teken van vrede, hopelijk.Ik vertrouw Epic voor geen meter, maar ieder z'n mening

0
test

UT99, de rest boeit niet!

0
test

@Aquemini 2k4 kwam aardig in de buurt, maar UT99 is niet te evenaren. Kan de geluiden zo weer voor de geest halen. De announcer is anno 2022 zeker nog vaak gequote onder vrienden tijdens online game-sessies.

0
test

@Ashalar Monsterkill!!!! Epische ervaringen

0
test

@Aquemini Goeie herinneringen aan ja. Deck 16.. instagib.. gratis te downloaden skins voor je characters ipv 20 euro per skin..

0

Aanbevolen voor jou