Nieuws
splat app

Gratis Nintendo Switch Online-app nu beschikbaar

Gratis tot de dienst officieel gelanceerd wordt in 2018

Geschreven door Eline Oosterloo op
Nintendo heeft de gratis Nintendo Switch Online-app beschikbaar gesteld voor iOS en Android.

De nieuwe online app van Nintendo zal in eerste instantie Splatoon 2 alleen ondersteunen wanneer deze beschikbaar wordt later deze week. Met de app kunnen spelers elkaar uitnodigen voor online battles en gebruikmaken van voice chat. Daarbij kunnen spelers elkaar uitnodigen voor privégevechten, league battles, Salmon runs, en Splat Fest-competities.

De Nintendo Switch Online-app is gratis, net als alle Splatoon 2 functionaliteiten. De app zal gratis zijn tot de officiële Switch online service gelanceerd wordt in 2018. Vanaf dan zullen spelers, zoals eerder onthuld door Nintendo, 19,99 euro per jaar moeten betalen voor het lidmaatschap, hoewel het ook mogelijk is om een lidmaatschap af te sluiten voor perioden van één of drie maanden.

Het minimale vereiste besturingssysteem voor de app is voor iPhones iOS 9.0 en voor Android is dat 4.4. De app wordt ondersteund in het Engels, Frans, Spaans, Japans, Duits, Russisch, Portugees, Italiaans en Nederlands.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo-fan heeft Super Mario 64 Maker uitgebracht Nintendo verft fietsen tijdens Splatoon 2-event in Leiden deze vrijdag
0

Reacties op: Gratis Nintendo Switch Online-app nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.