Nieuwe maps en personages Overwatch worden gratis | Gamer.nl

Nieuwe maps en personages Overwatch worden gratis | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">Blizzard is van plan nieuwe maps en personages voor Overwatch als gratis content toe te voegen. Dit laat game director Jeff Kaplan in een update weten via het officiële PlayOverwatch YouTube-kanaal. </p>

“We hebben ideeën voor extra maps en helden die we graag aan het spel willen toevoegen. We hebben besloten dat het het beste is om ze als gratis content toe te voegen en niet als dlc”, zegt Kaplan. “Hopelijk neemt dat sommige zorgen die mensen hebben weg.” Volgens Kaplan zitten er in sommige maps Easter eggs verstopt die hints geven over de nieuwe personages.

De extra toevoegingen worden na release van het spel uitgebracht. Specifieke data voor wanneer dit wordt toegevoegd, is nog niet bekend. “We hebben geen exacte tijdlijn over wanneer nieuwe helden worden toegevoegd, hoe snel na de lancering van het spel of hoeveel. Het enige wat we weten is dat als we een nieuwe held aan de game willen toevoegen, we deze gratis willen aanbieden en niet als dlc.”

Overwatch komt in de lente van 2016 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een gesloten bèta voor de pc is op dit moment beschikbaar tot en met 10 december. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou