Gratis nieuwe content voor Mario Golf: Super Rush komt vandaag uit

Gratis nieuwe content voor Mario Golf: Super Rush komt vandaag uit

Vandaag komt er gratis nieuwe content uit voor Mario Golf: Super Rush.

Dat heeft Nintendo tijdens de Direct-uitzending vannacht aangekondigd. Het nieuwe dlc-pakket bevat twee nieuwe personages en twee nieuwe golfbanen. Het gaat om de speelbare personages Koopa Troopa en Ninji, en de banen Blustery Basin en Spiky Palms.

Nintendo liet ook weten dat spelers nu het niveau van de computergestuurde tegenstanders kunnen aanpassen. Iedereen die de game opstart en de software-update downloadt, kan gebruikmaken van de nieuwe content en opties.

Mario Golf: Super Rush verscheen in juni voor de Nintendo Switch en laat gamers een potje golfen met de diverse personages uit de Mario-games. Een van de meest unieke modi in de game is Speed Golf, waarin spelers zo snel mogelijk hun doel moeten bereiken met behulp van items.

Gamer.nl beloonde de game met een 7: "Dankzij een combinatie van diepgaande golfmechanieken en chaotische gameplay komt Mario Golf: Super Rush vooral als multiplayergame goed uit de verf. Het ontbreekt wel aan creatieve solocontent en banen die de mogelijkheden van het Mushroom Kingdom benutten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou