Gratis multiplayermap AC: Brotherhood bij miljoen Facebook-fans | Gamer.nl

Gratis multiplayermap AC: Brotherhood bij miljoen Facebook-fans | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als de één miljoen wordt bereikt, dan wordt de "Venezia by Night" beschikbaar gesteld. Momenteel heeft de pagina 955,811 fans. Naast de nieuwe map wordt er een 15 procent kortingsactie op de UbiWorkShop doorgevoerd, worden er via de Facebook-pagina verchillende speciale hebbedingetjes weggegeven, verschijnt er een bedankvideo en brengt Ubisoft een t-shirt uit om deze mijlpaal te herinneren.

A a in's Creed: Brotherhood gaat verder met het verhaal van A a in's Creed II. Net als in A a in’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou