Zoals beloofd heeft men vandaag de gratis multiplayer component van de goed ontvangen first person shooter F.E.A.R. online gegooid. Het heeft de naam F.E.A.R. Combat meegekregen en biedt je de mogelijkheid om de bijgeleverde multiplayer van het oorspronkelijke spel, wat overigens nooit echt van de grond kwam, te spelen. Het product bevat alle officiële maps en gamemodes en alle updates die er na de release van F.E.A.R. verschenen zijn. Je kunt met F.E.A.R. Combat ook gewoon spelen tegen de mensen die de winkelversie van F.E.A.R. in hun bezit hebben.

Om de game te kunnen spelen moet je allereest de game downloaden, welke zo'n 2 Gieg in totaal aan harde schijf ruimte vraagt. Vervolgens ga je naar de website www.joinfear.com om jezelf te registreren. Op deze manier ontvang je je eigen CD-key. Daarna is het een kwestie van installeren, code invoeren en spelen maar! Let er wel op dat de F.E.A.R. website momenteel erg druk bezocht wordt, registreren zal dus niet altijd even goed gaan. Even geduld dus.

Download Links voor F.E.A.R. Combat:

Sierra bitTorrentSierra FTPFileplanetGamespotFileFront Voor de mensen die F.E.A.R. al gewoon op hun PC's geïnstalleerd hebben staan, er is ook een patch 1.07 beschikbaar. Let wel op, deze werkt momenteel alleen maar op de Noord-Amerikaanse uitgave van de game en kan mogelijk niet werken met jouw versie. Een gelokaliseerde UK-versie komt spoedig, aldus Sierra.

Met dank aan SikTh_ voor het melden van dit nieuws