Gratis multiplayer Ghost of Tsushima krijgt geen microtransacties

Gratis multiplayer Ghost of Tsushima krijgt geen microtransacties

De aankomende gratis update die multiplayer toevoegt aan Ghost of Tsushima, krijgt geen microtransacties. Dat bevestigen de ontwikkelaars href="https://www.ign.com/articles/ghost-of-tsushima-legends-a-free-online-co-op-mode-arriving-in-fall-2020">aan IGN</a>.

Iedereen die de PlayStation-exclusieve game heeft gekocht, ontvangt de update Ghost of Tsushima: Legends gratis. Ontwikkelaar Sucker Punch bevestigt via een woordvoerder van PlayStation dat er geen echt geld bij komt kijken.

"Er zijn geen microtransacties in Ghost of Tsushima: Legends", zegt de woordvoerder. "We hebben ook geen plannen om ze toe te voegen. Alle content wordt ontgrendeld door de game te spelen."

De gratis coöperatieve ervaring voor de samoerai-game werd gisteren onthuld. Spelers kunnen samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De verhalende coöpmissies bevatten verschillende soorten vijanden gebaseerd op Japanse mythes. Waar de hoofdgame zich voornamelijk richt op de geschiedenis, komen er dus bovennatuurlijke situaties en vijanden voor in Legends. Spelers die alle missies uitspelen, krijgen uiteindelijk toegang tot een Raid.

De gratis update Ghost of Tsushima: Legends moet ergens dit najaar beschikbaar komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Gratis' multiplayer? Slimme zet want deze was natuurlijk allang klaar om gespeeld te worden en nu doen alsof ze gul zijn.

0
test

@Aces-82 Nee, die was waarschijnlijk nog lang niet klaar, kost echt wel een hoop tijd om dat allemaal goed te maken, en het gaat hier dus ook nog eens om compleet nieuwe missies. En waarom zou het uberhaupt nodig zijn? Het spel is op zich perfect, geen multiplayer nodig.

0
test

@SuperDre maar als er veel tijd in gaat zitten wisten ze toch al voor de release dat er een multiplayer ging komen ???

0

Had ook niks anders verwacht. Met Sony games krijg je bijna nooit microtransactions of andere sketchy verdien modellen. Gewoon je 60 euro betalen en je krijgt een goeie game. Punt.

0

Aanbevolen voor jou