Gratis mobiele Uncharted-game ontgrendelt multiplayerbeloningen | Gamer.nl

Gratis mobiele Uncharted-game ontgrendelt multiplayerbeloningen | Gamer.nl

Een gratis mobiele Uncharted-game genaamd Uncharted: Fortune Hunter is nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Android en ontgrendelt beloningen voor in de multiplayer van de aankomende PlayStation 4-game Uncharted 4: A Thief's End.

In de top-down puzzelgame moet Nathan Drake een weg banen door doolhoven en hier en daar explosieve tonnen kapot schieten. 


Door een bepaalde hoeveelheid puzzels op te lo en in een bepaalde tijd ontvangen spelers sleutels. Hiermee kunnen weer dozen met exclusieve outfits, skins en boosters ontgrendeld worden in de multiplayer van Uncharted 4: A Thief's End, die vanaf 10 mei verkrijgbaar is voor PlayStation 4.

Onder de goodies vallen onder andere een 'casual Drake'-shirt en een groen shirt voor Sully. Daarnaast kunnen er ook zware wapens, gears en mysticals gevonden worden. 

Hoewel de game gratis is en deze beloningen dus ook gratis verkrijgbaar zijn, kunnen spelers wel betalen voor diverse andere elementen in de mobiele game. Door 'coins' te kopen en uit te geven kunnen spelers sneller sleutels verdienen voor beloningen in Uncharted 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou