Nieuws
METROID DREAD

Gratis Metroid Dread-update voegt nieuwe moeilijkheidsgraden toe

In april wordt een boss rush-modus toegevoegd aan de game

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo brengt vandaag een gratis update uit voor Metroid Dread waarmee nieuwe moeilijkheidsgraden aan de game worden toegevoegd.

De patch voegt Rookie Mode en Dread Mode toe. Rookie Mode is bedoeld als een introductie voor nieuwe spelers, of om mensen die Dread te moeilijk vonden een makkelijkere uitdaging te geven. Dread Mode is juist uitdagender dan andere moeilijkheidsgraden - spelers kunnen door één keer geraakt te worden door een vijand al af gaan.

In april moet daarnaast een tweede gratis update voor Metroid Dread verschijnen. Daarmee wordt een boss rush-modus aan de game toegevoegd, waarmee spelers alle bazen uit de game achter elkaar kunnen spelen. Een precieze releasedatum voor deze tweede patch is er nog niet.

Metroid Dread verscheen vorig jaar voor Nintendo Switch en biedt klassieke metroidvaniagameplay vanaf een zijaanzicht. De game ontving een 9 op Gamer.nl: "Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht. Optionele upgrades voegen in de meeste gevallen echter nauwelijks wat toe en zo vrij als Super Metroid wil het ook niet worden. Het zijn kleine misstappen voor een game die Metroid weer op de kaart zet."

Dit artikel delen:

Lees meer

No Man's Sky komt deze zomer naar Nintendo Switch Front Mission 1st is een remake van de klassieke tactische rpg
1

Reacties op: Gratis Metroid Dread-update voegt nieuwe moeilijkheidsgraden toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Hellspawn

    • 10 februari 2022 07:08
    Die Rookie modus is mij welkom, ik vind de game toch wel wat te moeilijk (wat mijzelf betreft dus). Ik had de game al bijna verkocht. Ik ga het dus nu opnieuw proberen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.